Osteopati är den ursprungliga och
optimala formen inom manuell medicin

Michael Persson Osteopat

Osteopat Stockholm

Låt mig som osteopat ta fram en behandling som passar just dig.

Ett samtal mellan osteopat och patient

En behandling börjar alltid med en liten intervju där jag ställer frågor kring din nuvarande status, vad du söker för, vilka symtom du har men även kring tidigare upplevelser av samma eller andra tillstånd.

Det är viktigt för mig att veta då orsakerna till ett problem kan härstamma från saker som hänt långt tidigare.

Behandling för just dina besvär

Efter intervjun så undersöker jag dig och därefter bestämmer jag mig för vilken behandlingsmetod som passar dig just nu. Jag behandlar alltid även vid första besöket. Räkna med en dryg timme första gången. Ett återbesök tar ca 45 min. Då krävs inte lika mycket tid för prat.

Hur många behandlingar som krävs är högst individuellt men har du gått länge med ett besvär så får du räkna med några fler besök. Min strävan är att du ska bli bra så fort det bara går.

Någonstans mellan 3-10 besök är normalt om jag tvingas att dra ett genomsnitt. Och initialt så brukar jag ha ca en vecka mellan de första besöken. Senare då processen är igång kan man glesa ut dessa.

Hur mycket kostar ett besök hos en osteopat?

Att gå till en osteopat är en investering i sig själv. Investeringen du gör är följande:

  • Osteopat, 1.100:- per besök
  • Guidning/livssamtal, 1.300:- per besök
    (läs mer under fliken ”Guidning/livssamtal)

OBS! Betalning sker med swish eller kontant! Avbokning måste ske senast 24 timmar innan utsatt tid. Annars debiteras du för besöket.

Osteopat för dig med företag

Har du ett företag och vill betala mot faktura så meddela detta. Du betalar då innan besöket och visar upp betalningen då du kommer. Samma villkor för avbokning gäller för företag som för privatpersoner.

Osteopat Stockholm - Behandlingar - Michael Persson