Osteopati är den ursprungliga och
optimala formen inom manuell medicin

Michael Persson - Osteopat D.O

Jag har en lång bakgrund och har arbetat med hälsa sedan slutet av 80-talet. Som instruktör på Nautilus Gym och senare Fitness Center som jag var med och öppnade 1990.

Utbildad cert massör - diplomerad massageterapeut - Osteopat

Jag har arbetat som lärare på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm mellan 1993 och 2010 samt drivit egen praktik sedan 1993. Efter 9 år som massageterapeut började jag utbilda mig till Osteopat vilket är det mest fantastiska jag har gjort…. Sedan 2008 har jag under 8 år vidareutbildat mig i osteopatins underbara värld.

På senare år har jag fått förmånen att föreläsa/undervisa på Stockholm College of Osteopathic Medicine. Jag håller även kurser och vidareutbildningar för terapeuter inom manuell medicin.

Allt efter åren gått har mitt intresse för människors hälsa och välmående bara ökat. Jag har sedan början på 2000-talet försökt arbeta med och förstå de underliggande faktorer som många gånger ligger till grund för långvariga kroppsliga symtom.

Den psykiska ohälsan breder tyvärr ut sig i vårt samhälle i allt högre utsträckning. Detta är någonting jag i mina behandlingar försöker nå. Som Osteopat har jag de verktyg som behövs för att nå in till människor på djupet och på så sätt påverka både kropp, sinne och själ.

Mellan åren 2008-2015 har jag vidareutbildat mig inom i mitt tycke Osteopatins själ…i något som kallas Biodynamic Osteopathy in The Cranial Field. Det innebär en fördjupning och förståelse av en människas ursprung och existens på ett energetiskt och embryologiskt plan.

Jag ser med glädje fram emot att kunna bidra med min erfarenhet till alla som vill komma till mig för behandling.

Hjärtligt Välkommen!

Osteopat Stockholm - Michael Persson - Om mig