Osteopati är den ursprungliga och
optimala formen inom manuell medicin

Michael Persson Osteopat

För allmänheten

Att utbilda allmänheten i Vad Livet och Hälsa är för något har jag, Michael Persson och Kia Lernhagen under flera år har pratat om att göra. Nu kände vi att tiden…och även vi själva var mogna att genomföra detta .Vi har båda skaffat så mycket erfarenhet och kunskap att vi tyckte att det var dags. Behovet är större än någonsin. Jag har sedan 2001 hållit egna kurser för massörer, naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster m.fl. MEN! Tidigare aldrig för allmänheten.

Vi har nu sedan 2015 haft ett antal kurser för Allmänheten och utgången har blivit precis som vi förväntat oss. Detta är något Alla människor bör lära sig!

MEDVETANDETS KRAFT / STILLHETENS KOMMUNIKATION

En 2- dagars kurs tillsammans med Michael Persson Osteopat D.O. och Kia Lernhagen Energihealer. Den här kursen har blivit till för att vi vill dela med oss av vår mångåriga erfarenhet och kunskap till er.

Vi har funnit en gemensam nämnare i vår syn på att se på VAD SOM ORSAKAR FOLKS OHÄLSA i den utsträckning som sker idag.

Vad matar du ditt sinne med – och Varför?

På denna 2-dagars kurs lär Du Dig hitta dina blockeringar och lär dig transformera dem till styrka och möjlighet i ditt liv istället.

Vi går igenom hur du hittar ditt mönster och vad dina blockeringar kan skapa i din kropp och hur de kan påverka dina möjligheter i livet.

Vi kommer att prata om mentala och attraktiva lagar och praktiskt visa vad olika tankar skickar ut för energi, och hur vi påverkas. Vi bokstavligt talat känner på energin och går även igenom vad som händer rent fysiologiskt med oss.

Skillnaden mellan fysiska och metafysiska problem. Vad är placebo egentligen?

Vad är epigenitik?

Vi kommer även guida dig praktiskt till ett tillstånd av Stillhet. Och mycket, mycket mer. Kursen är i dialogform, vilket betyder att alla är delaktiga.

Du behöver ingen speciell förkunskap för att gå kursen, men däremot behöver du ha viljan och nyfikenheten att utforska dig själv och de möjligheter som finns i dig och i universum.

En vilja att växa med ditt medvetande.

Målet för kursen är att på ”ett så enkelt sätt” som bara är möjligt lära dig att ”automatiskt” hamna i ett ”tillstånd”…

Ett tillstånd av stillhet
Ett tillstånd av läkande
Ett tillstånd som skapar livet och kreativiteten

Det enda sättet att förändra världen är att förändra våra tankar! Detta är en helg som ni kommer att ha nytta av så länge ni lever…det kan vi lova er.. Kia har lång erfarenhet av att arbeta ”energimässigt” och har sedan hon var liten ”vetat” och ”känt” energi.

Kia och jag träffades i mitten av 2000-talet då jag var hennes lärare under Massageterapeututbildningen på Axelsons i Stockholm.

Kia är Energi Healer, coach och Revolvingterapeut och har gått åtskilliga kurser med mig…. och vi har funnit en gemensam nämnare i vår syn att se på VAD SOM ORSAKAR FOLKS OHÄLSA i den utsträckning som sker idag.

Det, och mycket mer kommer vi att delge er på kursen.

DU KAN LÄSA MER PÅ VÅR FACEBOOKSIDA Medvetandets kraft. Du hittar den här under fliken Kontakt

Välkommen!

Kias vision

Min vision är att alla människor ska få möjlighet att hitta sin inre kraft. Det är där all läkning finns. Det är där all kreativitet finns. Det är därifrån du kan skapa dina drömmar, din framtid.

I min vision har alla människor kunskap om att de kan hela sig själva, att kroppen är självläkande bara den får stöd av dig och din inre kraft. När du kan hantera dina tankar, förstå dig själv på ett djupare plan och förstå dina egna reaktioner, kan du också själv ta hand om och hela eventuella problem innan de manifesteras som fysiska eller metafysiska sjukdomsbilder i kroppen. Denna nya medvetenhet kommer att ge dig flera fördelar ”på köpet”. Förutom en starkare kropp och en bättre hälsa, får du tillgång till din enorma kreativitet och glädje. Du får också en större motståndskraft mot negativ påverkan i din omgivning, och kan välja att vara i sammanhang och relationer som stödjer dig.