Osteopati är den ursprungliga och
optimala formen inom manuell medicin

Kursdeltagare om utbildningen

"De bästa kurserna jag gått. Med Stort Hjärta och Djup kunskap förmedlar Micke både teori och praktik"

- Kia Lernhagen -

"Kurserna har givit en fördjupad förundran över hur en levande varelse fungerar och att det finns möjlighet att lära sig att stödja en människa där, inklusive sig själv.. Utmannande och intressant att möta livet ur detta perspektiv. Det berör på djupet och förmedlas med ödmjukhet inför livet.. Micke, Du har en förmåga att se varje elev just där den befinner sig, och stötta där för vidare växande. Undervisar med humor och lätthet. Starkt berikande"

- Ingalill Hansson -

"Jag utvecklades och blev friare i min kropp och i mitt sinne. Jag har diagnosen ADD och det hjälpte mig finna lugnet igen, som jag inte hade gjort på väldigt lång tid. Detta räddade faktiskt livet på mig då jag inte mådde bra av inre stress och ångest. Jag rekommenderar denna utbildning till alla som har en stark förmåga att känna empati. Du är bäst Micke! Kram"

- Maria Olsson -

"Jag upplever detta som en mycket gedigen grundutbildning i KS med ett väl genomtänkt upplägg. Utbildningen är oerhört givande på många olika plan... Michael Perssons stora skicklighet och långa erfarenhet som terapeut inger också stort förtroende och gör honom till en mycket inspirerande lärare. Hans särskilda styrka ligger i hans förmåga att lätt och lekande guida sina studenter in i den djupa stillhet som utgör själva grunden för den Biodynamiska behandlingsformen... Tack Micke, för en fantastisk utbildning och för Din entusiasm och värme!"

- Anna Nord -

Jag går nu Michaels vidareutbildning "Biodynamic Cranial Education". Michaels sätt att lära ut är helt fantastisk! Han guidar oss steg för steg i processerna och gör det lättare för oss att erfara genom att successivt ställa frågor och göra kommentarer under resans gång. Det känns som om vi alla åker i samma fordon och upplever samma saker samtidigt.

- Inger Engblom -